Meer nieuws

Gewijzigde openingtijden 2018 ivm onze betrokkenheid bij de bmx en mtb sport

Net zoals in 2017 hebben wij ook in 2018 afwijkende openingstijden. Bmx oftewel fietscross is de passie van ons gezin en dat vertaalt zich in twee talentvolle rijders Nick en Ryan Roelofs, die door heel Nederland en Europa hun wedstrijden rijden. Daarnaast ben ik, Marton Roelofs, als eigenaar van Martonbikes ook actief op de mountainbike door het rijden van Mountainbike Marathons... zo kunnen wij U nog beter adviseren bij Uw aankopen in onze speciaalzaak, door onze ervaringen en kennis direct met U te delen.

Vernieuwde openingstijden

Nieuwe openingstijden vanaf 1 mei 2017

Na ruim vijf jaar nog altijd gek op fietsen.

Martonbikes is een fietsenwinkel met passie voor de fiets en het fietsen.

Helm wordt verplicht op razendsnelle fiets

Vanaf 2017 zal er een helmplicht gaan gelden voor de zogenaamde high speed e-bikes.

Martonbikes officieel pedalcenter van Crankbrothers pedalen.

Martonbikes is nu ook Crankbrothers pedalcenter.

Diverse media

Hieronder treft u diverse media aan.

MartonBikes en VanNicholas The titanium companie.

VanNicholas Titanium bikes, nu ook verkrijgbaar bij MartonBikes.

Maatwerk samen met Bikefitting meetsystemen.

Martonbikes is verheugd met het dealerschap van Bikefitting meetsystemen. Maatwerk was bij ons al vanzelf sprekend. Nu met het nieuwe meetsysteem in huis hebben we nog meer tools om U beter van dienst te kunnen zijn.

Nick Roelofs succesvol op EK bmx, Orleans Frankrijk.

Op de eindronden EK bmx in Orlťans Frankrijk, het bmx mekka, heeft bij de boys 14 jaar Nick Roelofs de finale gehaald. Op zich een prima prestatie.

Bmx Team LK 66 pakt twee maal goud op het NK Bmx.

Onder gelukkig droge omstandigheden en niet te veel wind werd het Nederlands kampioenschap BMX, ook wel Fietscross genoemd, verreden op messchien wel de mooiste baan van Nederland in het hoge noordse Klazienaveen.

Succes vol fietscross seizoen van graafsche broertjes.

Nick en Ryan Roelofs hebben het seizoen 2011 succes vol afgesloten. Nu genieten ze even van hun wel verdiende rust. En gaan zich in januari 2012 weer voorbereiden op het nieuwe en drukke seizoen wat komen gaat.

Snelle broertjes naar het NK, EK en WK Bmx 2011.

De Graafse broers Nick en Ryan Roelofs hebben zich gekwalificeerd voor het NK Bmx te Baarn, EK Bmx in Haaksbergen en het WK Bmx in Kopenhagen.

Martonbikes officieel GT dealer.

Met ingang van 1 februari 2011 is Martonbikes officieel GT dealer. Zowel het bmx, race en mountainbike assortiment is verkrijgbaar bij Fietsplus Marton. Dus kom proef rijden op het merk met een gerenomeerde staat van dienst!

OfficiŽle opening Fietsplus Marton.

Op dinsdag 1 maart is de officiŽle opening van Fietsplus Marton in het centrum te Grave.


OfficiŽle opening Fietsplus Marton.

OfficiŽle opening Fietsplus Marton.

OfficiŽle opening Fietsplus Marton.

Eindelijk is het dan zover. Na maanden van verbouwing opent Fietsplus Marton op dinsdag 1 maart 2011 zijn deuren in het centrum van Grave, in het oude pand van de voormalige rijwielhandel Jan Dekkers. Die verbouwing was wel nodig, zegt eigenaar Marton Roelofs. Het pand was volledig uitgeleefd, was niet meer van deze tijd en had een onlogische indeling, vervolgt hij.  Maar de verbouwing heeft het pand doen veranderen in een mooie en moderne winkel met een totale andere indeling als voorheen. Dus mensen laat U verrassen!

Ook het assortiment is veel uitgebreider dan dat men dat voorheen gewend was. Zo is Fietsplus Marton gespecialiseerd in E-bikes en is officÔeel dealer van de volgende merken: Thorbike, Batavus, Multicycle en Flyer. Daarnaast kunnen zij ook andere merken leveren. Voor stads, urban, trendy, oma en kinderfietsen kunt U ook uitstekend terecht bij Fietsplus Marton.

Een andere specialisatie vormt het sportieve assortiment. Volgens Fietsplus Marton, is dit segment onder vertegewoordigd in Grave. Maar daar komt verandering in want Marton is zelf een fanatieke fietser en zijn kinderen al evenzeer. Met trekking bikes, race fietsen en mountainbikes van de merken Merida, GT en Batavus en bmx-fietscrossfietsen van de merken Redline, GT, Free-Agent en Umf is er voor elke sportieve fietser wat te koop.

Uiteraard vormt de werkplaats het kloppende hart van de zaak, gesitueerd op een plek die velen het niet verwachten.

Daarom wordt U van harte uitgenodigd om vanaf 1 maart met Marton en Jacqueline Roelofs de opening te vieren onder het genot van verse koffie of thee met uiteraard wat lekkers erbij.

Tot ziens, tot 1 maart , Marton en Jacqueline Roelofs, Nick, Claudette en Ryan. 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Klinkerstraat 27a, 5361 GV, Grave
  • info@martonbikes.nl
  • 0486-472789
  • KvK: 16088073
  • BTW: NL149886809B01
  • IBAN: NL76RABO0110574613
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  10.00-12.30 / 13.30-18.00 uur
Woensdag:  10.00-12.30 / 13.30-18.00 uur
Donderdag:  10.00-12.30 / 13.30-18.00 uur
Vrijdag:  10.00-12.30 / 13.30-20.00 uur*
Zaterdag:  9.00-17.00 uur
Zondag:  gesloten
 
* 20.00 t/m 21.00 uur alleen op afspraak.


FacebookOnze merken

Batavus
Bioracer
Breezer
Burgers
Cannondale
Conway
Flyer
Fuji
GT
Haro
Intersens
Qwic
Redline
Ridley
Sensa
Target
Van Nicholas