Meer nieuws

Gewijzigde openingtijden 2018 ivm onze betrokkenheid bij de bmx en mtb sport

Net zoals in 2017 hebben wij ook in 2018 afwijkende openingstijden. Bmx oftewel fietscross is de passie van ons gezin en dat vertaalt zich in twee talentvolle rijders Nick en Ryan Roelofs, die door heel Nederland en Europa hun wedstrijden rijden. Daarnaast ben ik, Marton Roelofs, als eigenaar van Martonbikes ook actief op de mountainbike door het rijden van Mountainbike Marathons... zo kunnen wij U nog beter adviseren bij Uw aankopen in onze speciaalzaak, door onze ervaringen en kennis direct met U te delen.

Vernieuwde openingstijden

Nieuwe openingstijden vanaf 1 mei 2017

Na ruim vijf jaar nog altijd gek op fietsen.

Martonbikes is een fietsenwinkel met passie voor de fiets en het fietsen.

Helm wordt verplicht op razendsnelle fiets

Vanaf 2017 zal er een helmplicht gaan gelden voor de zogenaamde high speed e-bikes.

Martonbikes officieel pedalcenter van Crankbrothers pedalen.

Martonbikes is nu ook Crankbrothers pedalcenter.

Diverse media

Hieronder treft u diverse media aan.

MartonBikes en VanNicholas The titanium companie.

VanNicholas Titanium bikes, nu ook verkrijgbaar bij MartonBikes.

Maatwerk samen met Bikefitting meetsystemen.

Martonbikes is verheugd met het dealerschap van Bikefitting meetsystemen. Maatwerk was bij ons al vanzelf sprekend. Nu met het nieuwe meetsysteem in huis hebben we nog meer tools om U beter van dienst te kunnen zijn.

Bmx Team LK 66 pakt twee maal goud op het NK Bmx.

Onder gelukkig droge omstandigheden en niet te veel wind werd het Nederlands kampioenschap BMX, ook wel Fietscross genoemd, verreden op messchien wel de mooiste baan van Nederland in het hoge noordse Klazienaveen.

Succes vol fietscross seizoen van graafsche broertjes.

Nick en Ryan Roelofs hebben het seizoen 2011 succes vol afgesloten. Nu genieten ze even van hun wel verdiende rust. En gaan zich in januari 2012 weer voorbereiden op het nieuwe en drukke seizoen wat komen gaat.

Snelle broertjes naar het NK, EK en WK Bmx 2011.

De Graafse broers Nick en Ryan Roelofs hebben zich gekwalificeerd voor het NK Bmx te Baarn, EK Bmx in Haaksbergen en het WK Bmx in Kopenhagen.

Martonbikes officieel GT dealer.

Met ingang van 1 februari 2011 is Martonbikes officieel GT dealer. Zowel het bmx, race en mountainbike assortiment is verkrijgbaar bij Fietsplus Marton. Dus kom proef rijden op het merk met een gerenomeerde staat van dienst!

Officiële opening Fietsplus Marton.

Op dinsdag 1 maart is de officiële opening van Fietsplus Marton in het centrum te Grave.

Nick Roelofs succesvol op EK bmx, Orleans Frankrijk.

Op de eindronden EK bmx in Orléans Frankrijk, het bmx mekka, heeft bij de boys 14 jaar Nick Roelofs de finale gehaald. Op zich een prima prestatie.


Nick Roelofs succesvol op EK bmx, Orleans Frankrijk.

Nick Roelofs succesvol op EK bmx, Orleans Frankrijk.

Nick Roelofs succesvol op EK bmx, Orleans Frankrijk.

Nick Roelofs succesvol op EK bmx, Orleans Frankrijk.

Vroeg in het seizoen, vlak na het NK bmx, was er alweer de volgende belangrijke wedstrijd voor Nick Roelofs. Orléans, Frankrijk was de locatie waar dit keer de eindronden op een indoor baan werden verreden.

Nick, goed in vorm, was er dan ook op gebrand om op zijn minst de halve finale te halen. Hij hoopte echter op meer. Reeds eerder had hij al laten zien dat hij de aansluiting met de Europese top heeft gevonden in de diverse voorrondes. Maar een EK eindronden is anders, hier zijn echt alle Europese rijders aanwezig en al helemaal alle Franse rijders die tot de top van Europa horen. Dus hij kon vol aan de bak.

Na op zowel donderdag als vrijdag getraind te hebben op de baan wist Nick hoe deze aanvoelde. Aardige indoor baan, echter met bochten die te laag en te glad waren was zijn conclusie. Slim en geanticipeerd rijden was het motto.

Zaterdag 5 mei 8.30, it´s racing day. Nog even een korte warming up en dan wachten tot de wedstrijd begint. In de manches kon Nick al vol aan de bak, met in zijn race de nummer 8 en 5 uit de finale van vorig jaar. Door slim te racen en geen gekke acties  in de bochten te maken ging hij met drie maal een tweede plek door naar de volgende ronden.

Nu begint de wedstrijd pas echt, want alleen de eerste vier rijders gaan steeds een ronde verder. Dus voor Nick was het ervoor zorgen steeds bij de eerste vier te rijden en geen onnodige risico’s nemen. Nadat hij vrij makkelijk door de 1/8ste  finale reed, was het in de kwart finale nog even spannend. In de tweede bocht lag hij op een derde plek, echter twee Franse rijders voor hem kwamen ten val. Door een snelle reactie kon Nick deze rijders nog net ontwijken om uiteindelijk als eerste te finishen.

Het eerste doel was bereikt, het halen van de halve finale. Maar met deze vorm was Nick erop gebrand om ook in de finale te komen. In de halve finale had hij een goede start, als tweede stuurde hij de eerste bocht in. Prima tot dan toe, nu alleen nog gecontroleerd deze race uitrijden. Met een tweede plek door naar de finale, super! In de finale mocht Nick als derde zijn startplek kiezen en stond naast het Franse ``kanon`` Thomas Jouve. Toen het hek viel was het alles of niets, op het eerste stuk kon Nick goed meekomen, echter werd wat opgesloten om als zesde de eerste bocht in te sturen. Na een wat rommelige bocht moest hij weer helemaal op snelheid komen, om uiteindelijk op het derde stuk naar een vijfde plek te rijden. Denkend aan misschien wel nog een plekje op te schuiven kwam er voor hem in de laatste bocht iemand ten val. Nick kon deze rijder niet meer ontwijken en kwam ook ten val, helaas weg vijfde plek en finishte als zevende. Thomas Jouve werd Europees kampioen.

Al met al toch een prima resultaat in deze Franse heksenketel waar de Franse rijders toch wel prominent aanwezig waren.

Alle filmpjes van Nick kun je vinden op www.bmx-videos.com onder EK Orléans challenge 14 jr. en jonger.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Klinkerstraat 27a, 5361 GV, Grave
  • info@martonbikes.nl
  • 0486-472789
  • KvK: 16088073
  • BTW: NL149886809B01
  • IBAN: NL76RABO0110574613
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  10.00-12.30 / 13.30-18.00 uur
Woensdag:  10.00-12.30 / 13.30-18.00 uur
Donderdag:  10.00-12.30 / 13.30-18.00 uur
Vrijdag:  10.00-12.30 / 13.30-20.00 uur*
Zaterdag:  9.00-17.00 uur
Zondag:  gesloten
 
* 20.00 t/m 21.00 uur alleen op afspraak.


FacebookOnze merken

Batavus
Bioracer
Breezer
Burgers
Cannondale
Conway
Flyer
Fuji
GT
Haro
Intersens
Qwic
Redline
Ridley
Sensa
Target
Van Nicholas