Meer nieuws

Gewijzigde openingtijden 2018 ivm onze betrokkenheid bij de bmx en mtb sport

Net zoals in 2017 hebben wij ook in 2018 afwijkende openingstijden. Bmx oftewel fietscross is de passie van ons gezin en dat vertaalt zich in twee talentvolle rijders Nick en Ryan Roelofs, die door heel Nederland en Europa hun wedstrijden rijden. Daarnaast ben ik, Marton Roelofs, als eigenaar van Martonbikes ook actief op de mountainbike door het rijden van Mountainbike Marathons... zo kunnen wij U nog beter adviseren bij Uw aankopen in onze speciaalzaak, door onze ervaringen en kennis direct met U te delen.

Vernieuwde openingstijden

Nieuwe openingstijden vanaf 1 mei 2017

Na ruim vijf jaar nog altijd gek op fietsen.

Martonbikes is een fietsenwinkel met passie voor de fiets en het fietsen.

Helm wordt verplicht op razendsnelle fiets

Vanaf 2017 zal er een helmplicht gaan gelden voor de zogenaamde high speed e-bikes.

Martonbikes officieel pedalcenter van Crankbrothers pedalen.

Martonbikes is nu ook Crankbrothers pedalcenter.

Diverse media

Hieronder treft u diverse media aan.

MartonBikes en VanNicholas The titanium companie.

VanNicholas Titanium bikes, nu ook verkrijgbaar bij MartonBikes.

Maatwerk samen met Bikefitting meetsystemen.

Martonbikes is verheugd met het dealerschap van Bikefitting meetsystemen. Maatwerk was bij ons al vanzelf sprekend. Nu met het nieuwe meetsysteem in huis hebben we nog meer tools om U beter van dienst te kunnen zijn.

Nick Roelofs succesvol op EK bmx, Orleans Frankrijk.

Op de eindronden EK bmx in Orléans Frankrijk, het bmx mekka, heeft bij de boys 14 jaar Nick Roelofs de finale gehaald. Op zich een prima prestatie.

Succes vol fietscross seizoen van graafsche broertjes.

Nick en Ryan Roelofs hebben het seizoen 2011 succes vol afgesloten. Nu genieten ze even van hun wel verdiende rust. En gaan zich in januari 2012 weer voorbereiden op het nieuwe en drukke seizoen wat komen gaat.

Snelle broertjes naar het NK, EK en WK Bmx 2011.

De Graafse broers Nick en Ryan Roelofs hebben zich gekwalificeerd voor het NK Bmx te Baarn, EK Bmx in Haaksbergen en het WK Bmx in Kopenhagen.

Martonbikes officieel GT dealer.

Met ingang van 1 februari 2011 is Martonbikes officieel GT dealer. Zowel het bmx, race en mountainbike assortiment is verkrijgbaar bij Fietsplus Marton. Dus kom proef rijden op het merk met een gerenomeerde staat van dienst!

Officiële opening Fietsplus Marton.

Op dinsdag 1 maart is de officiële opening van Fietsplus Marton in het centrum te Grave.

Bmx Team LK 66 pakt twee maal goud op het NK Bmx.

Onder gelukkig droge omstandigheden en niet te veel wind werd het Nederlands kampioenschap BMX, ook wel Fietscross genoemd, verreden op messchien wel de mooiste baan van Nederland in het hoge noordse Klazienaveen.


Bmx Team LK 66 pakt twee maal goud op het NK Bmx.

Bmx Team LK 66 pakt twee maal goud op het NK Bmx.

Bmx Team LK 66 pakt twee maal goud op het NK Bmx.

Bmx Team LK 66 pakt twee maal goud op het NK Bmx.

Nick Roelofs en Lieke Klaus Nederlands kampioen BMX 2012.

Zondag 29 april 2012 werd het NK Bmx verreden te Klazienaveen, met prima resultaten voor het LK66 bmx team met twee Nationale titels voor zowel Lieke “sunshine” Klaus uit Wijchen en Nick Roelofs afkomstig uit Grave.

Op een van Nederlands mooiste bmx banen konden de eerste prijzen van het bmx seizoen 2012 worden gepakt. Zo vroeg al in het seizoen, dit alles omdat het een Olympisch jaar is ook voor de bmx sport.

Team LK66 bestaande uit Lieke Klaus en Nick Roelofs hadden zich beiden prima voorbereid en waren gebrand om voor niets minder dan goud te gaan.

Voor Lieke Klaus, uitkomend in de klasse Elite Woman, was dit NK een gelegenheid om te laten zien dat zij nog altijd de beste Nederlandse dame op dit moment is. Met een Olympische nominatie op zak en al reeds vormbehoud te hebben getoond in 2012 hadden de andere rijdsters dan ook een gedegen concurrente in hun midden.

Uitkomend in de klasse boys 14 jaar was Nick Roelofs erop gebrand om nu eindelijk eens de titel te pakken, na reeds al vele malen een tweede plaats te hebben behaald. Na goed uit de winter te zijn gekomen met twee maal een overwinning in de Nationale Topcompetitie en hierin de leiding te hebben, heeft hij ook de aansluiting gevonden bij de Europese top met o.a. een 4de en een 3de plaats in Creazzo Italië. Nick was dan ook één van de favorieten op dit NK.

De wedstrijd verliep voor zowel Lieke Klaus als Nick Roelofs zeer voorspoedig, waarbij ze allebei de drie manches wisten te winnen om vervolgens voor Lieke naar de finale te gaan en Nick zich wist te plaatsen voor de halve finale. Hierin reed hij erg sterk en wist deze met winst af te sluiten. Voor zowel Lieke als Nick moest het dan in de finale race gaan gebeuren.

Lieke reed, met een iets mindere start, vrij makkelijk op kop naar de eerste bocht om vervolgens niet meer te worden in gehaald. Ze finishte met ruime voorsprong en liet daarbij ook de voor de Nederlandse selectie uitkomende Laura Smulders achter zich.

Nick had in tegenstelling tot Lieke een vrij goede start en kon net als haar met een hole-shot de eerste bocht insturen. De enigste concurrentie kon hij verwachten van de Nederlands kampioen van vorig jaar, Justin Kimmann. Deze maakte het Nick nog vrij lastig op het derde rechte stuk. Maar met een goed gereden laatste bocht en een laatste eindsprint tot aan de finish wist Nick de winst naar zich toe te trekken met een halve fiets voorsprong in deze zinderende finale race.

Het laatste nieuws van Nick Roelofs is dat hij afgelopen weekend, 5mei 2012, op de eindronden EK bmx in Orléans Frankrijk, het bmx mekka,  bij de boys 14 jaar in de finale 7de is geworden. Een knappe prestatie mede omdat hij zelfs tot in de laatste bocht nog op de 5de plek reed maar helaas door een valpartij met de 7de plek genoegen moest nemen.

Voor meer bmx nieuws over Lieke en Nick ga dan naar www.liekeklaus.com . 

Beelden zeggen meer dan woorden, dus surf voor het volledige race verslag naar www.bmx-videos.com  en volg de aanwijzingen.

Finale race Lieke Klaus: zie dutch champ, > race video's, > finale elite woman.

Finale race Nick Roelofs: zie dutch champ, > race video's, > finale boys 14 jr.

Beide van harte proficiat, ook namens Fietsplus Marton en Marton BMX & Parts.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Klinkerstraat 27a, 5361 GV, Grave
  • info@martonbikes.nl
  • 0486-472789
  • KvK: 16088073
  • BTW: NL149886809B01
  • IBAN: NL76RABO0110574613
Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  10.00-12.30 / 13.30-18.00 uur
Woensdag:  10.00-12.30 / 13.30-18.00 uur
Donderdag:  10.00-12.30 / 13.30-18.00 uur
Vrijdag:  10.00-12.30 / 13.30-20.00 uur*
Zaterdag:  9.00-17.00 uur
Zondag:  gesloten
 
* 20.00 t/m 21.00 uur alleen op afspraak.


FacebookOnze merken

Batavus
Bioracer
Breezer
Burgers
Cannondale
Conway
Flyer
Fuji
GT
Haro
Intersens
Qwic
Redline
Ridley
Sensa
Target
Van Nicholas