Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Marton Bikes 'N More is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Marton Bikes 'N More of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Marton Bikes 'N More worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Marton Bikes 'N More heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Marton Bikes 'N More links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Marton Bikes 'N More van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Marton Bikes 'N More 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Telefonisch bereikbaar / op afspraak
Dinsdag:  Telefonisch bereikbaar / op afspraak
Woensdag:  Telefonisch bereikbaar / op afspraak
Donderdag:  Telefonisch bereikbaar / op afspraak
Vrijdag:  Telefonisch bereikbaar / op afspraak
Zaterdag:  Telefonisch bereikbaar / op afspraak
Zondag:  Gesloten
 
We zijn alleen op afspraak geopend en hebben geen vaste openingstijden.
Doorgaans is de zaterdag de dag dat we aanwezig zijn van 10.00h tot 16.00h. in onze werkplaats / showroom in Loenersloot.
Daarnaast zijn we op diverse locaties werkzaam als Zzp-er, maar wel telefonisch bereikbaar.


Facebook


Financiering